כשנכנסים לתוך הסטודיו, משהו באור הרך, בכלי החרסינה שמסודרים על המדפים ובחיוך של שי ועדי מעורר חשק להשתקע שם ולשכוח את עצמנו למשך כמה שעות.
ראיון עם ה'מטריאל גירלז' – שי ג'רסי ועדי טל מהסטודיו לקרמיקה ברחוב הס 1 בתל אביב.
מאת: שירה רייז משולם.
כשנכנסים לתוך הסטודיו, משהו באור הרך, בכלי החרסינה שמסודרים על המדפים ובחיוך של שי ועדי מעורר חשק להשתקע שם ולשכוח את עצמנו למשך כמה שעות.
ראיון עם ה'מטריאל גירלז' – שי ג'רסי ועדי טל מהסטודיו לקרמיקה ברחוב הס 1 בתל אביב.
מאת: שירה רייז משולם.
גם לאלו שיש כישרון בישול כמו של השף רמזי וידע באירוח כמו של מרתה סטיוארט, משימת האירוח יכולה להיות מלחיצה מאוד. לפעמים אנחנו נשארים לחוצים במהלך כל הארוחה ואז לאחר שהאורחים עוזבים לביתם, אנחנו צונחים על הספה וחושבים לעצמנו איך הארוחה עברה כל-כך מהר? ואיך זה שלא יצא לנו לדבר עם אף אחד מהאורחים שלנו? רגע לפני ליל הסדר, רצינו לתת לכם כמה טיפים שייקלו מעט על חוויית האירוח בליל הסדר ולאורך כל ימות השנה.
לכתבה המלאהלכבוד חג הפסח, חברת ZAGA – פינות אוכל בחרה לתת במה לארבע נשים מדהימות שהחליטו להפוך את התשוקה שלהן לאוכל, בישול וקריירה.
לכתבה המלאהלקראת חג הפסח, מבחר מתכונים המתאימים לחג
לכתבה המלאהמלמטה, מלמעלה ומאחורה העיצוב שמשלים את פינת האוכל. כדי שגם אתם תוכלו לעצב עולם אינטימי משלכם, יצאנו ללקט את הגילויים האחרונים (ואף המפתיעים) שמשלימים את שולחן האוכל.
לכתבה המלאההטרנדולוגית הצעירה נטלי יצחקוב מתגאה בזיהוי שלושה טרנדים חזקים במיוחד: טרנד בתולות הים (שיער כחול מבריק, איפור, בגדים, שמיכות מודפסות ואביזרים) שזוהה על ידה כבר בשנת 2013 והיום, לדבריה, נמצא בשיאו.
לכתבה המלאהכל הזכויות שיכות לחב' ZAGA בע"מ ואין להעתיקו ו/או לשכפלו ו/או לעשות בו שום שימוש משום סוג שהוא ללא הרשאה מראש ובכתב של בעל הזכויות.