ליאת ארד ביתן ממליצה לכם לבדוק את נוחות הישיבה. ליעד זיו בריקמן אוהבת פינות אוכל שצומחות בהתאם לכמות האורחים. העדפה של סיגל שפר היא שולחן בצבע עץ אלון בשילוב ברזל שחור, ואילו הבחירה של חנה אהרון היא עיצוב נקי, קליל וקלאסי…
בואו לקרוא אלו שולחנות אוכל מעצבות הפנים שלנו מעדיפות וגם עם מי הן חולמות להסב לשולחן…
התכונה החשובה ביותר בפינות אוכל?
ליאת ארד ביתן: התאמת גודל השולחן לחלל שבו הוא עומד ולמספר הסועדים בו ביום-יום. חשוב שתהיה פתיחה מקסימלית ככל האפשר ומגוון אפשרויות הגדלה. כדאי לבדוק את נוחות הישיבה סביב השולחן ואת נוחות הכיסאות.
אני באופן אישי אוהבת מאוד שולחן עם רגל מרכזית כך שניתן לשבת בנוחות סביב השולחן, בלי שהרגליים שלנו ייתקלו ברגלי השולחן. כאשר אני מגיעה עם לקוחותיי לבחור שולחן אנחנו בודקים את רגלי השולחן וגם מוודאים שאפשרויות ההגדלה של שולחן האוכל מותאמות לצרכיהם.
ליעד זיו בריקמן: ביום-יום האי תופס מקום של כבוד מבחינת תדירות השימוש, אבל מאחר שאנשים רוצים לארח וחשוב להם שתהיה גם פינת אוכל, לדעתי, כדאי שפינת האוכל לא תהייה קטנה בממדיה ושהיא תוכל לצמוח בהתאם לכמות האורחים.
חנה אהרון: המבנה של השולחן, החומר שממנו הוא עשוי וגם שהשולחן יהיה נוח לשימוש ובעל מראה יפה.
סיגל שפר: חשוב להבין מהי תדירות השימוש בפינת האוכל ומה כמות הסועדים שמשתמשים בשולחן. יש לבחון האם פינת האוכל משמשת את דיירי הבית בכל יום או בתדירות נמוכה יותר. תדירות השימוש וכמות הסועדים הם שקובעים את גודל השולחן.
על מה הלקוחות אינם מוכנים לוותר?
ליאת ארד ביתן: התאמת גודל השולחן לחלל שבו הוא עומד ולמספר הסועדים בו ביום-יום. חשוב שתהיה פתיחה מקסימלית ככל האפשר ומגוון אפשרויות הגדלה. כדאי לבדוק את נוחות הישיבה סביב השולחן ואת נוחות הכיסאות.
אני באופן אישי אוהבת מאוד שולחן עם רגל מרכזית כך שניתן לשבת בנוחות סביב השולחן, בלי שהרגליים שלנו ייתקלו ברגלי השולחן. כאשר אני מגיעה עם לקוחותיי לבחור שולחן אנחנו בודקים את רגלי השולחן וגם מוודאים שאפשרויות ההגדלה של שולחן האוכל מותאמות לצרכיהם.
ליעד זיו בריקמן: ביום-יום האי תופס מקום של כבוד מבחינת תדירות השימוש, אבל מאחר שאנשים רוצים לארח וחשוב להם שתהיה גם פינת אוכל, לדעתי, כדאי שפינת האוכל לא תהייה קטנה בממדיה ושהיא תוכל לצמוח בהתאם לכמות האורחים.
חנה אהרון: המבנה של השולחן, החומר שממנו הוא עשוי וגם שהשולחן יהיה נוח לשימוש ובעל מראה יפה.
סיגל שפר: חשוב להבין מהי תדירות השימוש בפינת האוכל ומה כמות הסועדים שמשתמשים בשולחן. יש לבחון האם פינת האוכל משמשת את דיירי הבית בכל יום או בתדירות נמוכה יותר. תדירות השימוש וכמות הסועדים הם שקובעים את גודל השולחן.
על מה הלקוחות אינם מוכנים לוותר?
ליאת ארד ביתן: בעיקר עם משפחתי.
ליעד זיו בריקמן: גולדה מאיר.
חנה אהרון: גל גדות.
סיגל שפר: הייתי רוצה לשבת עם פטרישיה אורקיולה, אישה מרתקת ומוכשרת מאוד.