מלמטה, מלמעלה ומאחורה העיצוב שמשלים את פינת האוכל. כדי שגם אתם תוכלו לעצב עולם אינטימי משלכם, יצאנו ללקט את הגילויים האחרונים (ואף המפתיעים) שמשלימים את שולחן האוכל.
לכתבה המלאהמלמטה, מלמעלה ומאחורה העיצוב שמשלים את פינת האוכל. כדי שגם אתם תוכלו לעצב עולם אינטימי משלכם, יצאנו ללקט את הגילויים האחרונים (ואף המפתיעים) שמשלימים את שולחן האוכל.
לכתבה המלאההטרנדולוגית הצעירה נטלי יצחקוב מתגאה בזיהוי שלושה טרנדים חזקים במיוחד: טרנד בתולות הים (שיער כחול מבריק, איפור, בגדים, שמיכות מודפסות ואביזרים) שזוהה על ידה כבר בשנת 2013 והיום, לדבריה, נמצא בשיאו.
לכתבה המלאהבמה הייתם בוחרים?
בזיקוקי דינור, שמפניה, ספירה לאחור והרבה קונפטי או בארוחה חגיגית המורכבת משלוש מנות שבסופה קינוח שיהפוך את שנת 2019 למענגת במיוחד?
ואם כבר שנה חדשה בפתח, אז למה לא לבחור בשתי האופציות: מסיבה סוערת בלילה וארוחה חגיגית עם בני משפחה או חברים ביום למחרת. אם רגליכם דואבות מרוב ריקודים וראשכם קצת כבד – את הארוחה תוכלו להרים גם בסוף השבוע שלאחר מכן.
בכול פעם שאתה תולש דף מלוח השנה, אתה מפנה מקום לרעיונות חדשים". צ'ארלס פרנקלין קטרינג.
אמנם היומן הדיגיטלי כבר מזמן תפס את מקומו של לוח השנה המסורתי, אבל עדיין, בחרנו במשפט של הממציא צ'ארלס פרנקלין קטרינג, משום אנחנו מאמינים שרעיונות חדשים הם הרוח החיה של עסקים בכלל ושל עסקים יצירתיים בפרט.
ואלו חמשת הרעיונות החדשים שלנו שמושפעים גם ממגמות עיצוב עולמיות (כמו למשל הבחירה בגוון "אבץ" שחור שמדגיש את טקסטורת העץ), אך בראש ובראשונה הרעיונות שלנו נולדים מהצרכים הספציפיים שלכם.
אמיר בילדנר, שף הבית של ZAGA, מגיש לכם שני קוקטיילים שיפיחו רוח שובבה בשנה החדשה.
לכתבה המלאהחוויית הביקור במסעדה קופצת עוד מדרגה, כאשר הסועדים הופכים מצופים למשתתפים בהכנת האוכל. מסעדת "קוצ'ינה הרמנוס טורס" בברצלונה, נולדה מתוך השאיפה לייצר חוויה קולינארית חדשה בעולם הבישול. בעזרת התכנון של האדריכל CARLOS Y BORJA FERRATER , ממשרד האדריכלים OAB, נוצר חלל אידאלי שבו מעטפת ותוכן נפגשים כדי ליצור התנסות ייחודית.
לכתבה המלאהכל הזכויות שיכות לחב' ZAGA בע"מ ואין להעתיקו ו/או לשכפלו ו/או לעשות בו שום שימוש משום סוג שהוא ללא הרשאה מראש ובכתב של בעל הזכויות.