אמיר בילדנר, שף הבית של ZAGA, מגיש לכם שני קוקטיילים שיפיחו רוח שובבה בשנה החדשה.
*ג'ין טרופי*
מרכיבים:
40 מ״ל ג׳ין.
70 מ״ל אננס.
20 מ״ל מיץ לימון.
20 מ״ל מי סוכר.
15 מ״ל מונין ג׳ינגר.
הוראות הכנה:
מערבבים יחד את כל המרכיבים. מכניסים לשייקר עם קרח. משקשקים ושופכים לכוס אייבול או כוס יין ללא רגל.
אפשר לעטר את הקוקטייל עם עלה אננס.
*גספאצ׳ו בלאדי מרי*
מרכיבים:
5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות.
1 פלפל אדום חתוך לקוביות.
1 בצק סגול קטן קצוץ.
1/3 כוס שמן זית.
כף מיץ ליים או לימון.
1/3 כוס מים מינרליים.
3/4 כוס וודקה (אפשר יותר).
מלח ופלפל.
קרח.
הוראות הכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים מלבד הקרח, מטבלים במלח ופלפל ומוסיפים בהדרגה את הקרח עד ליצירת מרקם סמיך.
לקישוט: עלה סלרי. 2 מקלות גרסיני.
לחיי השנה האזרחית החדשה.
לפייסבוק של אמיר: https://www.facebook.com/amir.bildner